fbpx

15. obletnica delovanja na nepremičninskem trgu

Maja 2022 sem praznovala 15. obletnico delovanja na nepremičninskem trgu. Globoko sem počaščena, da sem lahko rastla, da sem se lahko razvijala, da sem bila skupaj z vami, bolj ali manj me večina ljudi spremlja že kar nekaj let. in resnično sem zelo vesela, da lahko predajam nepremičninsko znanje naprej.

Leta 2007 sem začela delati na nepremičninskem trgu kot soustanoviteljica in solastnica nepremičninske družbe, ki danes posluje uspešno. Opravljala sem vsa dela, od vodstva do prodaje in marketinga ter s tem soustvarjala prepoznavnost in kakovost agencijskih storitev. Za samostojno pot sem se odločila na podlagi svoje intuicije, zato tudi v prvi vrsti prisegam na pristen odnos, ki temelji na delu s srcem. Vem, da intuicija vedno in povsod ni dovolj. Ljudje želimo rezultate.

Spomnim se ko mi je nekoč stranka D.K. iz Maribora dejala: »Ko sem stanovanje prodajala, sem želela človeka, ki pozna ljudi, da bo vsak obisk kupca prijeten in napovedan. Želela sem nasvet in trdno roko pri vodenju od začetka do konca, ko sem predala ključ novi lastnici!”

Zato si resnično želim, da niste le številka na nepremičninskem trgu. V telefonih naše ekipe Galea nepremičnine ste shranjeni z imenom in priimkom, z vašimi jasnimi željami in potrebami.

Še enkrat bi se zahvalila vsem, ki so me čez vsa ta leta podpirali, me spremljali, z mano rastli in odkrivali novosti na področju nepremičnin.

Mojca Žižek Mesarec

Compare listings

Primerjaj