• Od ust do ust, od priporočila do priporočila... Z vami že od leta 2007.
Priporočam !
Matjaž Živec
Z Mojco sodelujeva že kar nekaj let. Njen odnos do strank je profesionalen, korekten in topel. Zna prisluhniti potrebam in svetovati, ko je to potrebno. Predlaga tudi spremembe in stranki pomaga, pri nakupu ali prodaji od začetka do zaključka posla. Priporočam jo vsem potencialnim kupcem, prodajalcem in tudi samo tistim, ki iščejo informacijo ali nasvet.
Nataša Žirovnik
Z Mojco sva se spoznala pred sedmimi leti, ko sem jaz organiziral dobrodelne avkcije, Mojca pa je vedno bila najboljši kupec. Ne samo kot donatorka ima izredni čut za sočloveka, pa naj gre za osebno ali poslovno zadevo. Ko dobiš v človeka zaupanje in obratno, potem stvari stečejo po najboljši poti. Več prijateljev sem napotil k njej in vsi so mi bili hvaležni. Beseda nepremičnine – najprej mi pade na misel Mojca.
Rajko Ferk
Beautiful homes with land !
Theresa Hoj
Najboljša nepremičninska agentka kar jih poznam...če kdo proda ali najde je to zagotovo Mojca...simple the best
Barbara Štancer
Profesionalno prijazen in strokoven odnos – PRIPOROČAM
Adrijana Boštjan Smonkar
Zanesljivi, odgovorni, iznajdljivi, delovni in z veliko izkusnjami. Vsakic, ko smo bili v stiku z njimi so uspesno, na prijazen nacin in dokaj hitro resili nepremicninski problem. V primeru, ko se boste ukvarjali s prodajo ali nakupom nepremicnine stopite v kontakt z njimi.
Klavdija Tonejc
Prijaznost, dober nasvet, inovativen pristop
Brigita Motaln
Z Mojco kot nepremičninsko agentko sem bila izjemno zadovoljna. Je hitra zanesljiva in naredi še veliko več kot je potrebno in to s svojim znanjem, šarmom in prijaznostjo. Tako kot imamo svoje odvetnike, zdravnike, frizerke tako imam jaz svojo nepremičninsko agentko. Pripročam jo tudi vam!
osebna slika
Bojana Krepek
🏡Čista desetka💃Top agentka, vse uredi 👍
Simona Špešič
Ko sem vstopal na trg kot kupec sem imel resne težave s ponudniki zato sem se odločil, da grem na varno stran in pristopim kakšni agenciji. Ker sem človek načel verjamem, da mora vsak svoje delo opraviti z odliko. Nakup je trajal dobro leto dni preden se je vse ''poklopilo', večina agentov ni imela urejenih niti osnovnih stvari kot so gradbena dovoljenja, itd.. Nato sem se spomnil na Mojco in poiskal kontakt, zadeve so se začele odvijati v pravo smer, Mojca je predan prodajalec, ne samo prodajalec predvsem človek, šla je čez svoje pristojnosti in ponudila DOM. Našla je dom in me povezala z še eno prijetno osebo. Skupaj smo prepričali prodajalca in razpihali prah, ki ga je želela ''neimenovana'' agencija pobrisati pod preprogo. MOJCA samo HVALA lahko rečem. Z Mojco ne dobite agenta ampak človeka, ki želi pomagati človeku do doma.
simona
Simon Vrbnjak
Mojca je res top v svojem poslu. Znancem in prijateljem priporočim prav njo in vsi so resnično zadovoljni. Obvlada svoj posel, ve kaj in kje iskati in komu kaj ponuditi. PRIPOROČAM!
Tanja Kranvogel
Nakup/prodaja nepremičnine je sila pomembna stvar in, če ste kot jaz.. če želite korektno, sposobno in zaupanja vredno zastopnico, ne iščite več, ker ste jo našli.. moje stanovanje je prodala v manj kot 3 mesecih, prilagodila se je mojemu urniku, za vse je poskrbela. Njo żelite.
Natalija Bratkovič
Z nepremičninsko agentko Mojco Žižek je bilo sodelovanje odlično, predvsem pa profesionalno. Vse je uredila, zato sam nisem imel nobenih skrbi. Z veseljem priporočam njene storitve vsem, ki jih potrebujete. Lp, Andrej Okreša
Andrej Okreša
Call Now ButtonPokliči za ogled