web analytics
 • Od ust do ust, od priporočila do priporočila... že 12 let uspešno.

Radvanjska cesta 65

2000 Maribor

+386 41 420 093

mojca@galea.si

Cena: Od do

Compare Listings

POSLOVNI PROSTOR ZA PODJETJA / ODLIČNA INVESTICIJA

2310 Slovenska Bistrica, Slovenija
446.400 EUR

Opis

Predstavljamo zelo urejen in vzdrževan poslovni objekt primeren za vrsto različnih dejavnosti. Odlična priložnost za investicijo!

Objekt se nahaja v obrtno stanovanjski coni na obrobju mesta, od koder vas do AC priključka loči le 600 metrov. Lokacija je lahko dostopna za avtomobile in manjše tovornjake. Stavba sama je poslovne namembnosti in obsega skupno 600 m2 površine, ki se raztezajo čez tri nadstropja.
Pritličje zajema večjo delavnico z izhodom na parkirišče ter ločenim vhodom za zaposlene v pritličju, kurilnico s povezavo do prostora z dvema cisternama za kurilno olje, hodnik, čajno kuhinjo, garderobe, stranišče, skladišče ter tri dodatne delovne prostore. Stopnišče vas popelje do 1.nadstropja, do koder iz zunanje stranske strani vodi glavni vhod v stavbo za stranke in zaposlene. V predprostoru pri glavnem vhodu je še ločeno stopnišče za dostop do mansarde. Prvo etažo sestavlja hodnik, direktorska pisarna s sejno sobo, tri dodatne pisarne, čajna kuhinja, toalete, manjša in večja delovna prostora, ki pa sta lahko tudi pisarniška. Mansardni del objekta je namenjen za dodatne pisarne in večjo sejno sobo ali predavalnico ali pa za proizvodne prostore.
Stavba je zelo kvalitetno klasično grajena, strešna kritina je Bramac, 8 cm fasadne izolacije, bakreni žlebovi, okna PVC dvoslojna, dodatno izolirana s plinom (Satler), ogrevanje je centralno na kurilne olje, radiatorsko ter delno talno, do objekta pa je že pripeljan priključek za plin. Prostori so tudi klimatizirani, v vseh je mrežni priključki za PC, optični ter kabelski priključek za internet, trofazni električni tok. Talne obloge so kombinacija visoko sijajne gres keramike in epoksi vinila. Notranja vrata Lip Bled, zunanja vrata so kovinska Hormann, stavba premore tudi alarmni sistem in protipožarne sektorje, opremljena je z gasilnim aparati. Možnost montaže tovornega dvigala do zadnje etaže (pripravljena odprtina skozi AB plošče). Stropi v pritličju in srednji etaži so visoki 2,80 m, v pisarniškem delu so spuščeni Armstrong stropi, v mansardnem delu so delno ravni (2,60m),delno poševni. Mansarda oziroma streha je toplotno izolirana s 30 cm debelo izolacijo.
Dovoz je asfaltiran, zemljišče je ograjeno in ponuja skupno 12 parkirnih mest, okoli stavbe vodi enosmerni krožni promet.
Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v neposredni bližini, v radiju 100 metrov so trgovine, hotel, bencinski servis in avtobusno postajališče.
Nepremičnina ima uporabno dovoljenje, vpisana je v zemljiško knjigo in prosta vseh bremen.
Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo.
Vabljeni na ogled!

 

Vaša posrednica za to nepremičnino: Mojca, navdušena raziskovalka življenja, ljubiteljica čokolade in pozitivnih ljudi, z vami že 12 leto – od priporočila do priporočila

 • Naslov: 2310 Slovenska Bistrica, Slovenija
 • Regija: Podravska
 • Poštna številka: 2310
 • Država: Slovenia

Podrobnosti

 • ID nepremičnine: PPR 003.18
 • Cena: 446.400 EUR
 • Velikost: 606 m²
 • Zemljišče: 697 m²
 • Zgrajeno leta: 2000
 • Vrsta nepremičnine: Poslovni prostor
 • Vrsta ponudbe: Prodaja
 • Nadstropje: P
 • Energijski razred: Energetska izkaznica v izdelavi

Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta se strinjate s piškotki. Več o piškotkih...

Spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev, oglaševanja in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega portala soglašate s piškotki.

Zapri