web analytics
 • Od ust do ust, od priporočila do priporočila... Z vami že od leta 2007.

Radvanjska cesta 65

2000 Maribor

+386 41 420 093

mojca@galea.si

Compare Listings

Pravila in pogoji nagradne igre “Januarsko razvajanje ”

Pravila in pogoji nagradne igre “Januarsko razvajanje ”

1 . Organizator nagradne igre je Mojca Žižek s.p., Radvanjska cesta 65,Maribor, 2000 Maribor, matična št: 7209444000.

 1. Namen nagradne igre je promocija podjetja Galea nepremičnine s.p., . Oglaševanje in udeležba v nagradni igri poteka v skladu s predpisi o oglaševanju.
 2. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Nagradna igra poteka od 11. 01. do 21. 1. 2019 in bo potekala enotno preko objave na Facebook strani.
 3. Udeleženci nagradne igre sodelujejo z obiskom Facebook strani mojca nepremičnine – Galea, kjer na časovnici v komentar pod objavo z navodili za sodelovanje komentirajo in tako s komentarjem sodelujejo v nagradni igri. Udeleženci morajo prav tako všečkati zgoraj omenjeno Facebook stran. Nakup izdelkov ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Nagrada ni izplačljiva v gotovini.
 4. Nagrade:

1x kupon za masažo, podjetja Masaži studio Krival

 1. Žrebanje bo potekalo v ponedeljek 21.1.2019 na sedežu organizatorja nagradne igre v večernih urah. Žreb bo opravljen tako, da se bo izmed odgovorov, oddanih pod objavo z nagradnim vprašanjem, z računalniškim programom izžrebalo naključne nagrajence.
 2. Nagrajenci bodo objavljeni na Facebook strani Mojca nepremičnine – Galea. Obveščeni bodo v komentarju pod nagradno objavo z imenom in priimkom. Vsi udeleženci nagradne igre se z udeležbo v nagradni igri izrecno in nepreklicno strinjajo z objavo imena profila na časovnici. Rezultati so dokončni in pritožba nanje ni mogoča.
 3. Nagrajenci bodo o rezultatih obveščeni preko neposrednega sporočila na Facebooku, ki ni javno.

Za prevzem nagrad bodo morali posredovati naslednje podatke: ime, priimek in naslov. Nagrajenci nagrado prevzamejo na sedežu podjetja, Radvanjska 65, 2000 Maribor.

 1. Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za:
 • (Ne)delovanje družbenega omrežja Facebook.
 • (Ne)resničnost podatkov, ki jih pošiljajo sodelujoči.
 • Spremembe znotraj podjetja Masažni studi Krival.
 • Nedelovanje spletne storitve, ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve.
 • Vsakršne posledice, ki bi jih sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri.

Organizator ne prevzema nikakršne zakonske ali druge odgovornosti, ki izhaja iz kakršnih koli kršitvenih, grozilnih, lažnih, zavajajočih, neprimernih, vznemirjajočih, žaljivih, obrekljivih, vulgarnih, opolzkih, škandaloznih, podžigajočih, pornografskih ali posvetnih oziroma katerih koli stvari, ki bi lahko predstavljale ali spodbujale ravnanje, ki bi se obravnavalo kot kaznivo dejanje, dajalo povod za civilnopravno odgovornost ali drugače kršilo kakršen koli zakon na kateri koli lokaciji te spletne strani. V primeru objave kakršne koli od takšnih vsebin bo organizator fotografijo prijavil družbenemu omrežju Facebook.

Organizator bo sporočila na Facebook, pridobljena v nagradni igri, uporabljal le v namene, opredeljene v teh pravilih.

Organizator ne nosi nobenih stroškov, ki pri sodelujočih nastanejo zaradi sodelovanja v nagradnih igrah (z uporabo dostopa do svetovnega spleta itd.). Sodelujoči sodeluje v nagradni igri na lastno odgovornost.

Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za kakršne koli nezaželene posledice, ki bi jih sodelujoči in/ali kdor koli tretji utrpel kot posledico sodelovanja v nagradni igri ali koriščenja nagrade.

V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), lahko ta odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru organizator ne odgovarja za morebitno nastalo škodo na strani udeležencev. V primeru kakršnega koli spora ali nejasnosti se kot prevladujoča upoštevajo ta pravila.

Sodelujoči lahko kadar koli zahteva odstranitev svojih osebnih podatkov ali fotografije, pridobljenih pri pristopu k igri, ter prekine sodelovanje v nagradni igri, tako da svojo zahtevo v obliki elektronskega sporočila pošlje na elektronski naslov info@galea.si.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri podjetju organizatorja in njihovi družinski člani ter z njimi povezane osebe.

 1. Organizator se zavezuje, da bo osebne podatke, zbrane v okviru te akcije, varoval v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Sodelujoči se strinjajo, da lahko organizator do njihovega pisnega preklica obdeluje osebne podatke v zakonskih okvirih za namene trženja.

 1. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci sprejemajo pravila nagradne igre organizatorja in se strinjajo z njimi.

Organizator si pridržuje pravico do sprememb pravil.

Pravila in spremembe pravil bodo objavljeni na spletni strani www.galea.si .

 1. Organizator nagradne igre ni materialno, moralno ali kazensko odgovoren za kakršne koli posledice, ki izhajajo iz nagradne igre ali koriščenja nagrade.
 2. Organizator si pridržuje pravico do sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. Spremembe bodo objavljene na Facebook strani Mojca nepremičnine – Galea.

V Mariboru, 4. 12. 2018

img

Mojca Žižek Mesarec

Related posts

Kako do nas?

Naša pisarna se nahaja v drugem nadstropju prostorov Krajevne skupnosti Nova vas na naslovu...

Continue reading
Mojca Žižek Mesarec
by Mojca Žižek Mesarec

Pravila in pogoji nagradne igre “Z Galeo na Hrestača!”

Pravila in pogoji nagradne igre “Z Galeo na Hrestača!” 1 . Organizator nagradne igre je...

Continue reading
Mojca Žižek Mesarec
by Mojca Žižek Mesarec

Pogoji sodelovanja v nagradni igri Roza sovice

Pravila in pogoji nagradne igre “Pinki jesen!” 1 . Organizator nagradne igre je Mojca...

Continue reading
Mojca Žižek Mesarec
by Mojca Žižek Mesarec

Join The Discussion

Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta se strinjate s piškotki. Več o piškotkih...

Spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev, oglaševanja in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega portala soglašate s piškotki.

Zapri