fbpx

Mnenja

Še enkrat bi se vam zahvalil za vaše zelo uspešno in strokovno posredovanje pri prodaji naše nepremičnine. Ko se oziram nazaj vam lahko izrečem pohvalo za:
- Pregled nepremičnine s slikovnimi in panoramskimi posnetki, katere ste tudi objavili.
- Skrbna izbira zainteresiranih kupcev, ki ste jih pripeljali na ogled.
- Priprava kupoprodajne pogodbe, v kateri ste zastopali korektno obe strani.
- Zelo odgovorno ste izpeljali vse potrebne postopke za realizacijo kupoprodajne pogodbe, do podpisa pogodbe.
- Po prejemu kupnine in overitve naših podpisov, kot edina naša obveznost in naloga, pa je sledila še primopredaja, ki ste jo izvedli z vso skrbnostjo in profesionalnostjo.
Ko ste pripeljali kupca smo si ogledali kaj se prodaja, sedaj pa smo si še enkrat pogledali kaj bo kupec prevzel in če je vse še tako kot ob prvem ogledu. Sledil je primopredajni zapisnik, predaja ključev, vsa dokumentacija o gradnji in vse tekoče zadeve, elektrika, voda, kabelska tv itd. Kupec in mi kot prodajalci smo bili zelo zadovoljni z vašim strokovnim delom in odlično speljanimi postopki. Zato se vam še enkrat zahvaljujemo in z veseljem vas priporočamo vsakemu, ki samo omeni da potrebuje ali išče posrednika. Lep pozdrav in še obilo poslovnih uspehov vam želiva hvaležna Metka in Roman Mavrič
od Metka in Roman Mavrič
Priporočam in prosim, da delite med svoje prijatelje.
od Slavica Kos
Pozitivna in energična oseba, ki je pravi naslov za vaše nepremičnine 👍☺️
od Valerija Štramcar
Mojca je ODLIČNA v tem kar počne. Nasmejana, pozitivna in z ogromno znanja. Tako, da če potrebujete pomoč na tem področju je 100% pravi naslov.
od Katja Breznik
Priporočam Galea nepremičnine.😉 Zelo usposobljena in profesionalna ekipa 😉❤️
od Urška Brence
Če potrebujete pomoč pri nakupu ali prodaji nepremičnine Mojca pri Galea nepremičnine je 🔝🔝 ❤ Priporočam!
od Tina Preisak
Če prodajate ali kupujete nepremičnine, je to pravi naslov...ekipa, kot se šika. Priporočam!
od Brigita Mernik
Zelo priporočam ekipo Galea nepremičnine. Zelo prijazna ekipa, prilagodljiva, skrbna in še bi lahko naštevala. Dejte to kar sami preveriti!!!
od Maša Čeh
Kaj zares potrebuješ, da dobiš top dom - ekipo Galea nepremičnine.
od Delfi Edita
Mojca kraljica prodaje. Resna in delovna, izpolnila vsa naša pričakovanja. Priporočam.
od Andrej Rigler
Agencijo priporočam vsem, kateri želijo prodati ali kupiti svojo nepremičnino. Odnos zaposlenih do njihovih strank je zelo korekten. Sam imam zelo dobre izkušnje in se jim lepo zahvaljujem za njihovo pomoč.
od Renee Russo
Oseba s srcem in čutom 🥰🥰🥰
od Maja Mrevlje
Mi smo od l.2007 prodajali specifično nepremičnino in to na 5ih različnih agencijah, in to na agencijah, ki so samooklicane kao najboljše in prodajo največ nepremičnin. Nobena nam ni uspela v 12ih letih prodat te nepremičnine. Ko smo se odločili, da še poskusimo z Galea nepremičnine, nam je prijazna Mojca nepremičnino prodala v samo 3eh mesecih. Priporočam! Vse je porihtala, nobenih skrbi! Hvala Mojca. To dobro izkušnjo Vam lahko tudi osebno razložim, v kolikor bi vas zanimalo.
od Gregor Koštomaj
Beautiful homes with land!
od Theresa Hoj
Najboljša nepremičninska agentka kar jih poznam...če kdo proda ali najde je to zagotovo Mojca...simple the best
od Barbara Štancer
Profesionalno prijazen in strokoven odnos – PRIPOROČAM
od Boštjan Smonkar
Zanesljivi, odgovorni, iznajdljivi, delovni in z veliko izkusnjami. Vsakic, ko smo bili v stiku z njimi so uspesno, na prijazen nacin in dokaj hitro resili nepremicninski problem. V primeru, ko se boste ukvarjali s prodajo ali nakupom nepremicnine stopite v kontakt z njimi.
od Klavdija Tonejc
Čista desetka
od Simona Špešič
Mojca je res top v svojem poslu. Znancem in prijateljem priporočim prav njo in vsi so resnično zadovoljni. Obvlada svoj posel, ve kaj in kje iskati in komu kaj ponuditi. PRIPOROČAM!
od Tanja Kranvogel
Ko sem vstopal na trg kot kupec sem imel resne težave s ponudniki zato sem se odločil, da grem na varno stran in pristopim kakšni agenciji. Ker sem človek načel verjamem, da mora vsak svoje delo opraviti z odliko. Nakup je trajal dobro leto dni preden se je vse ''poklopilo', večina agentov ni imela urejenih niti osnovnih stvari kot so gradbena dovoljenja, itd.. Nato sem se spomnil na Mojco in poiskal kontakt, zadeve so se začele odvijati v pravo smer, Mojca je predan prodajalec, ne samo prodajalec predvsem človek, šla je čez svoje pristojnosti in ponudila DOM. Našla je dom in me povezala z še eno prijetno osebo. Skupaj smo prepričali prodajalca in razpihali prah, ki ga je želela ''neimenovana'' agencija pobrisati pod preprogo. MOJCA samo HVALA lahko rečem. Z Mojco ne dobite agenta ampak človeka, ki želi pomagati človeku do doma.
od Simon Vrbnjak
Z Mojco sva se spoznala pred sedmimi leti, ko sem jaz organiziral dobrodelne avkcije, Mojca pa je vedno bila najboljši kupec. Ne samo kot donatorka ima izredni čut za sočloveka, pa naj gre za osebno ali poslovno zadevo. Ko dobiš v človeka zaupanje in obratno, potem stvari stečejo po najboljši poti. Več prijateljev sem napotil k njej in vsi so mi bili hvaležni. Beseda nepremičnine – najprej mi pade na misel Mojca.
od Rajko Ferk
Z Mojco sodelujeva že kar nekaj let. Njen odnos do strank je profesionalen, korekten in topel. Zna prisluhniti potrebam in svetovati, ko je to potrebno. Predlaga tudi spremembe in stranki pomaga, pri nakupu ali prodaji od začetka do zaključka posla. Priporočam jo vsem potencialnim kupcem, prodajalcem in tudi samo tistim, ki iščejo informacijo ali nasvet.
od Nataša Žirovnik
Nakup/prodaja nepremičnine je sila pomembna stvar in, če ste kot jaz.. če želite korektno, sposobno in zaupanja vredno zastopnico, ne iščite več, ker ste jo našli.. moje stanovanje je prodala v manj kot 3 mesecih, prilagodila se je mojemu urniku, za vse je poskrbela. Njo żelite.
od Natalija Bratkovič
Priporočam !
od Matjaž Živec
Prijaznost, dober nasvet, inovativen pristop
od Brigita Motaln
Z Mojco kot nepremičninsko agentko sem bila izjemno zadovoljna. Je hitra zanesljiva in naredi še veliko več kot je potrebno in to s svojim znanjem, šarmom in prijaznostjo. Tako kot imamo svoje odvetnike, zdravnike, frizerke tako imam jaz svojo nepremičninsko agentko. Pripročam jo tudi vam!
od Bojana Krepek
Z nepremičninsko agentko Mojco Žižek je bilo sodelovanje odlično, predvsem pa profesionalno. Vse je uredila, zato sam nisem imel nobenih skrbi. Z veseljem priporočam njene storitve vsem, ki jih potrebujete.
od Andrej Okreša

Compare listings

Primerjaj