Mnenja strank

Kaj pravijo o nas in našem delu naše stranke

 Slavica Kos

Priporočam in prosim, da delite med svoje prijatelje.

Več

Slavica Kos

Andrej Rigler

Mojca kraljica prodaje. Resna in delovna, izpolnila vsa naša pričakovanja. Priporočam.

Več

Andrej Rigler

Andrej Okreša

Z nepremičninsko agentko Mojco Žižek je bilo sodelovanje odlično, predvsem pa profesionalno. Vse je uredila, zato sam nisem imel nobenih skrbi. Z veseljem priporočam njene storitve vsem, ki jih potrebujete.

Več

Andrej Okreša

Barbara Štancer

Najboljša nepremičninska agentka kar jih poznam...če kdo proda ali najde je to zagotovo Mojca...simple the best

Več

Barbara Štancer

Bojana Krepek

Z Mojco kot nepremičninsko agentko sem bila izjemno zadovoljna. Je hitra zanesljiva in naredi še veliko več kot je potrebno in to s svojim znanjem, šarmom in prijaznostjo. Tako kot imamo svoje odvetnike, zdravnike, frizerke tako imam jaz svojo nepremičninsko agentko. Pripročam jo tudi vam!

Več

Bojana Krepek

Boštjan Smonkar

Profesionalno prijazen in strokoven odnos – PRIPOROČAM

Več

Boštjan Smonkar

Brigita Mernik

Če prodajate ali kupujete nepremičnine, je to pravi naslov...ekipa, kot se šika. Priporočam!

Več

Brigita Mernik

Brigita Motaln

Prijaznost, dober nasvet, inovativen pristop

Več

Brigita Motaln

Delfi Edita

Kaj zares potrebuješ, da dobiš top dom - ekipo Galea nepremičnine.

Več

Delfi Edita

Gregor Koštomaj

Mi smo od l.2007 prodajali specifično nepremičnino in to na 5ih različnih agencijah, in to na agencijah, ki so samooklicane kao najboljše in prodajo največ nepremičnin. Nobena nam ni uspela v 12ih letih prodat te nepremičnine. Ko smo se odločili, da še poskusimo z Galea nepremičnine, nam je prijazna Mojca nepremičnino prodala v samo 3eh mesecih. Priporočam! Vse je porihtala, nobenih skrbi! Hvala ...

Več

Gregor Koštomaj

Katja Breznik

Katja Breznik

Klavdija Tonejc

Zanesljivi, odgovorni, iznajdljivi, delovni in z veliko izkusnjami. Vsakic, ko smo bili v stiku z njimi so uspesno, na prijazen nacin in dokaj hitro resili nepremicninski problem. V primeru, ko se boste ukvarjali s prodajo ali nakupom nepremicnine stopite v kontakt z njimi.

Več

Klavdija Tonejc

Maja Mrevlje

Oseba s srcem in čutom ????????????

Več

Maja Mrevlje

Maša Čeh

Zelo priporočam ekipo Galea nepremičnine. Zelo prijazna ekipa, prilagodljiva, skrbna in še bi lahko naštevala. Dejte to kar sami preveriti!!!

Več

Maša Čeh

Matjaž Živec

Priporočam !

Več

Matjaž Živec

Metka in Roman Mavrič

Še enkrat bi se vam zahvalil za vaše zelo uspešno in strokovno posredovanje pri prodaji naše nepremičnine. Ko se oziram nazaj vam lahko izrečem pohvalo za: - Pregled nepremičnine s slikovnimi in panoramskimi posnetki, katere ste tudi objavili. - Skrbna izbira zainteresiranih kupcev, ki ste jih pripeljali na ogled. - Priprava kupoprodajne pogodbe, v kateri ste zastopali korektno obe strani. - ...

Več

Metka in Roman Mavrič

Natalija Bratkovič

Nakup/prodaja nepremičnine je sila pomembna stvar in, če ste kot jaz.. če želite korektno, sposobno in zaupanja vredno zastopnico, ne iščite več, ker ste jo našli.. moje stanovanje je prodala v manj kot 3 mesecih, prilagodila se je mojemu urniku, za vse je poskrbela. Njo żelite.

Več

Natalija Bratkovič

Nataša Žirovnik

Z Mojco sodelujeva že kar nekaj let. Njen odnos do strank je profesionalen, korekten in topel. Zna prisluhniti potrebam in svetovati, ko je to potrebno. Predlaga tudi spremembe in stranki pomaga, pri nakupu ali prodaji od začetka do zaključka posla. Priporočam jo vsem potencialnim kupcem, prodajalcem in tudi samo tistim, ki iščejo informacijo ali nasvet.

Več

Nataša Žirovnik

Rajko Ferk

Z Mojco sva se spoznala pred sedmimi leti, ko sem jaz organiziral dobrodelne avkcije, Mojca pa je vedno bila najboljši kupec. Ne samo kot donatorka ima izredni čut za sočloveka, pa naj gre za osebno ali poslovno zadevo. Ko dobiš v človeka zaupanje in obratno, potem stvari stečejo po najboljši poti. Več prijateljev sem napotil k njej in vsi so mi bili hvaležni. Beseda nepremičnine – najprej mi pade ...

Več

Rajko Ferk

Renee Russo

Agencijo priporočam vsem, kateri želijo prodati ali kupiti svojo nepremičnino. Odnos zaposlenih do njihovih strank je zelo korekten. Sam imam zelo dobre izkušnje in se jim lepo zahvaljujem za njihovo pomoč.

Več

Renee Russo