fbpx

O GALEI

VAŠE SANJE SPREMINJAMO V HIŠNE ŠTEVILKE

V prvi vrsti prisegamo na pristen odnos, ki temelji na delu s srcem, saj to z intuicijo in strastjo privede do največjih rezultatov. Za vse sodelujoče.

 

Odgovornost in poštenost sta vrednoti, ki nam ju je uspelo trdno zasidrati v timu, ki vztrajno, stabilno in uspešno raste.

 

Na prvem mestu, smo predvsem ekipa ljudi, ki se zaveda, kako zelo čustvena in zahtevna je lahko prodaja ali nakup nepremičnine. 

 

Poznamo vse skrbi, možne napake in strahove, povezane s tem. Poznamo pa tudi rešitve.

 

Smo ekipa, ki se zaveda, da potrebujete na drugi strani srčnega človeka, ne samo strokovnjaka. Ta človečnost, nas dela drugačne v tem zahtevnem poslu. Ker smo priznani strokovnjaki na področju nepremičnin, pa nam lahko toliko bolj brezskrbno zaupate. 

 

Omogočiti vam želimo najhitrejšo in najbolj pozitivno izkušnjo prodaje ali nakupa nepremičnine. To nam z znanjem in izkušnjami, ki smo jih pridobili na svoji poti, tudi zanesljivo uspeva.  

 

Naše poslanstvo je, da vsakemu, ki sodeluje z nami, dosežemo in tudi presežemo zastavljena pričakovanja.

 

Vizija agencije Galea:

Vizija agencije Galea je postati simbol zaupanja in inovativnosti v nepremičninskem sektorju, kjer stranke lahko najdejo ne samo domove, ampak tudi občutek varnosti in pripadnosti. Galea stremi k temu, da postane vodilna agencija, ki s svojo strokovnostjo, etičnostjo in prilagojenostjo potrebam strank prispeva k oblikovanju trajnostnih skupnosti.

 

Poslanstvo agencije Galea:

Poslanstvo Galee je zagotavljanje celovitih nepremičninskih rešitev, ki temeljijo na strokovnosti, integriteti in osebnem pristopu. Naš cilj je, da vsaka transakcija odraža našo zavezanost k odličnosti, inovacijam in skrbi za naše stranke. Poleg tega se zavezujemo k družbeni odgovornosti, kjer del našega dobička namenjamo podpori lokalnih skupnosti in dobrodelnih projektov.

 

Cilji agencije Galea:

 

  1. Povečanje prodajne učinkovitosti: Postaviti jasne prodajne cilje in strategije za povečanje števila uspešno zaključenih transakcij. To vključuje razvoj in uporabo naprednih marketinških orodij ter tehnik za doseganje širše baze potencialnih kupcev.
  2. Razvoj vrhunske svetovalne ekipe: Vzpostaviti in vzdrževati ekipo izkušenih in dobro usposobljenih nepremičninskih svetovalcev. To vključuje stalno izobraževanje in usposabljanje ekip z najnovejšimi trendi in praksami v nepremičninskem sektorju ter poudarek na osebnem razvoju in strokovni rasti posameznikov.
  3. Izgradnja močne blagovne znamke: Utrditi položaj Galee kot vodilne agencije na trgu s poudarkom na kakovosti storitev in zadovoljstvu strank. To vključuje aktivno gradnjo blagovne znamke preko digitalnih platform, družbenih omrežij in drugih marketinških kanalov.
  4. Zagotavljanje visoke stopnje zadovoljstva strank: Stalno spremljanje in izboljševanje kakovosti storitev, s ciljem zagotavljanja izjemne izkušnje za vsako stranko. To vključuje personaliziran pristop, transparentnost v komunikaciji in procesu prodaje ter hitro odzivnost na potrebe in pričakovanja strank.
  5. Inovacije in prilagodljivost na trgu: Nenehno spremljanje tržnih trendov in prilagajanje poslovnih strategij, da ostanejo v koraku s spremembami na trgu in potrebami strank. To vključuje razvoj in uvedbo inovativnih storitev, ki ustrezajo sodobnim zahtevam nepremičninskega trga.
  6. Razvoj partnerstev in mreženje: Vzpostavljanje in vzdrževanje močnih partnerstev z drugimi akterji v nepremičninskem sektorju, kot so gradbena podjetja, investitorji in pravni svetovalci, s ciljem širjenja poslovnih možnosti in zagotavljanja celovitih rešitev strankam.
  7. Donatorska nota: “Aktivno prispevati k izboljšanju skupnosti s sodelovanjem v dobrodelnih projektih in donacijah, ki odražajo našo zavezanost družbeni odgovornosti.”

   

Direktorica in nepremičninska posrednica
Nepremičninski posrednik
Nepremičninski informator
Nepremičninska posrednica
Fotograf in snemalec
Spletni skrbnik družbenih omrežij in vsebinski ustvarjalec
Nepremičninski asistent
Nepremičninski posrednik

Predstavitev GALEA nepremičnine

Klikni in prenesi predstavitveno brošuro podjetja GALEA nepremičnine in ekipe posrednikov.

Z nepremičninsko agentko Mojco Žižek je bilo sodelovanje odlično, predvsem pa profesionalno. Vse je uredila, zato sam nisem imel nobenih skrbi. Z veseljem priporočam njene storitve vsem, ki jih potrebujete.
od Andrej Okreša
Z Mojco kot nepremičninsko agentko sem bila izjemno zadovoljna. Je hitra zanesljiva in naredi še veliko več kot je potrebno in to s svojim znanjem, šarmom in prijaznostjo. Tako kot imamo svoje odvetnike, zdravnike, frizerke tako imam jaz svojo nepremičninsko agentko. Pripročam jo tudi vam!
od Bojana Krepek
Prijaznost, dober nasvet, inovativen pristop
od Brigita Motaln
Priporočam !
od Matjaž Živec
Nakup/prodaja nepremičnine je sila pomembna stvar in, če ste kot jaz.. če želite korektno, sposobno in zaupanja vredno zastopnico, ne iščite več, ker ste jo našli.. moje stanovanje je prodala v manj kot 3 mesecih, prilagodila se je mojemu urniku, za vse je poskrbela. Njo żelite.
od Natalija Bratkovič
Z Mojco sodelujeva že kar nekaj let. Njen odnos do strank je profesionalen, korekten in topel. Zna prisluhniti potrebam in svetovati, ko je to potrebno. Predlaga tudi spremembe in stranki pomaga, pri nakupu ali prodaji od začetka do zaključka posla. Priporočam jo vsem potencialnim kupcem, prodajalcem in tudi samo tistim, ki iščejo informacijo ali nasvet.
od Nataša Žirovnik
Z Mojco sva se spoznala pred sedmimi leti, ko sem jaz organiziral dobrodelne avkcije, Mojca pa je vedno bila najboljši kupec. Ne samo kot donatorka ima izredni čut za sočloveka, pa naj gre za osebno ali poslovno zadevo. Ko dobiš v človeka zaupanje in obratno, potem stvari stečejo po najboljši poti. Več prijateljev sem napotil k njej in vsi so mi bili hvaležni. Beseda nepremičnine – najprej mi pade na misel Mojca.
od Rajko Ferk
Ko sem vstopal na trg kot kupec sem imel resne težave s ponudniki zato sem se odločil, da grem na varno stran in pristopim kakšni agenciji. Ker sem človek načel verjamem, da mora vsak svoje delo opraviti z odliko. Nakup je trajal dobro leto dni preden se je vse ''poklopilo', večina agentov ni imela urejenih niti osnovnih stvari kot so gradbena dovoljenja, itd.. Nato sem se spomnil na Mojco in poiskal kontakt, zadeve so se začele odvijati v pravo smer, Mojca je predan prodajalec, ne samo prodajalec predvsem človek, šla je čez svoje pristojnosti in ponudila DOM. Našla je dom in me povezala z še eno prijetno osebo. Skupaj smo prepričali prodajalca in razpihali prah, ki ga je želela ''neimenovana'' agencija pobrisati pod preprogo. MOJCA samo HVALA lahko rečem. Z Mojco ne dobite agenta ampak človeka, ki želi pomagati človeku do doma.
od Simon Vrbnjak
Mojca je res top v svojem poslu. Znancem in prijateljem priporočim prav njo in vsi so resnično zadovoljni. Obvlada svoj posel, ve kaj in kje iskati in komu kaj ponuditi. PRIPOROČAM!
od Tanja Kranvogel
Čista desetka
od Simona Špešič

Compare listings

Primerjaj