VAŠE SANJE SPREMINJAMO V HIŠNE ŠTEVILKE

V prvi vrsti prisegamo na pristen odnos, ki temelji na delu s srcem, saj to z intuicijo in strastjo privede do največjih rezultatov. Za vse sodelujoče.

Odgovornost in poštenost sta vrednoti, ki nam ju je uspelo trdno zasidrati v timu, ki vztrajno, stabilno in uspešno raste.

Na prvem mestu, smo predvsem ekipa ljudi, ki se zaveda, kako zelo čustvena in zahtevna je lahko prodaja ali nakup nepremičnine. 

Poznamo vse skrbi, možne napake in strahove, povezane s tem. Poznamo pa tudi rešitve.

Smo ekipa, ki se zaveda, da potrebujete na drugi strani srčnega človeka, ne samo strokovnjaka. Ta človečnost, nas dela drugačne v tem zahtevnem poslu. Ker smo priznani strokovnjaki na področju nepremičnin, pa nam lahko toliko bolj brezskrbno zaupate. 

Omogočiti vam želimo najhitrejšo in najbolj pozitivno izkušnjo prodaje ali nakupa nepremičnine. To nam z znanjem in izkušnjami, ki smo jih pridobili na svoji poti, tudi zanesljivo uspeva.  

Naše poslanstvo je, da vsakemu, ki sodeluje z nami, dosežemo in tudi presežemo zastavljena pričakovanja.

Vizija agencije Galea:

Vizija agencije Galea je postati simbol zaupanja in inovativnosti v nepremičninskem sektorju, kjer stranke lahko najdejo ne samo domove, ampak tudi občutek varnosti in pripadnosti. Galea stremi k temu, da postane vodilna agencija, ki s svojo strokovnostjo, etičnostjo in prilagojenostjo potrebam strank prispeva k oblikovanju trajnostnih skupnosti.

Poslanstvo agencije Galea:

Poslanstvo Galee je zagotavljanje celovitih nepremičninskih rešitev, ki temeljijo na strokovnosti, integriteti in osebnem pristopu. Naš cilj je, da vsaka transakcija odraža našo zavezanost k odličnosti, inovacijam in skrbi za naše stranke. Poleg tega se zavezujemo k družbeni odgovornosti, kjer del našega dobička namenjamo podpori lokalnih skupnosti in dobrodelnih projektov.

Cilji agencije Galea:

  • Povečanje prodajne učinkovitosti: Postaviti jasne prodajne cilje in strategije za povečanje števila uspešno zaključenih transakcij. To vključuje razvoj in uporabo naprednih marketinških orodij ter tehnik za doseganje širše baze potencialnih kupcev.
  • Razvoj vrhunske svetovalne ekipe: Vzpostaviti in vzdrževati ekipo izkušenih in dobro usposobljenih nepremičninskih svetovalcev. To vključuje stalno izobraževanje in usposabljanje ekip z najnovejšimi trendi in praksami v nepremičninskem sektorju ter poudarek na osebnem razvoju in strokovni rasti posameznikov.
  • Izgradnja močne blagovne znamke: Utrditi položaj Galee kot vodilne agencije na trgu s poudarkom na kakovosti storitev in zadovoljstvu strank. To vključuje aktivno gradnjo blagovne znamke preko digitalnih platform, družbenih omrežij in drugih marketinških kanalov.
  • Zagotavljanje visoke stopnje zadovoljstva strank: Stalno spremljanje in izboljševanje kakovosti storitev, s ciljem zagotavljanja izjemne izkušnje za vsako stranko. To vključuje personaliziran pristop, transparentnost v komunikaciji in procesu prodaje ter hitro odzivnost na potrebe in pričakovanja strank.
  • Inovacije in prilagodljivost na trgu: Nenehno spremljanje tržnih trendov in prilagajanje poslovnih strategij, da ostanejo v koraku s spremembami na trgu in potrebami strank. To vključuje razvoj in uvedbo inovativnih storitev, ki ustrezajo sodobnim zahtevam nepremičninskega trga.
  • Razvoj partnerstev in mreženje: Vzpostavljanje in vzdrževanje močnih partnerstev z drugimi akterji v nepremičninskem sektorju, kot so gradbena podjetja, investitorji in pravni svetovalci, s ciljem širjenja poslovnih možnosti in zagotavljanja celovitih rešitev strankam.
  • Donatorska nota: “Aktivno prispevati k izboljšanju skupnosti s sodelovanjem v dobrodelnih projektih in donacijah, ki odražajo našo zavezanost družbeni odgovornosti.”

 

 

Predstavitev GALEA nepremičnine

Klikni in prenesi predstavitveno brošuro podjetja GALEA nepremičnine in ekipe posrednikov.