fbpx

O GALEI

Nepremičninska agencija Galea

NAŠA ZGODBA - Kdo sploh smo GALEA nepremičnine

Nepremičninska agencija Galea je pravi naslov za vasNajboljša nepremičninska agencija z največjo ponudbo nepremičnin v Mariboru in na Štajerskem. Z vami že od leta 2007.

 

Na prvem mestu, smo predvsem ekipa ljudi, ki se zaveda, kako zelo čustvena in zahtevna je lahko prodaja ali nakup nepremičnine. 

Poznamo vse skrbi, možne napake in strahove, povezane s tem. Poznamo pa tudi rešitve.

Smo ekipa, ki se zaveda, da potrebujete na drugi strani srčnega človeka, ne samo strokovnjaka. Ta človečnost, nas dela drugačne v tem zahtevnem poslu. Ker smo priznani strokovnjaki na področju nepremičnin, pa nam lahko toliko bolj brezskrbno zaupate. 

Pri delu nas vedno spremlja slogan: ”Delamo s srcem. Za ljudi. Nepremičnine so naša strast.” 

Omogočiti vam želimo najhitrejšo in najbolj pozitivno izkušnjo prodaje ali nakupa nepremičnine. To nam z znanjem in izkušnjami, ki smo jih pridobili na svoji poti, tudi zanesljivo uspeva.  

Naš cilj je, da vsakemu, ki sodeluje z nami, dosežemo in tudi presežemo zastavljena pričakovanja. Da potencialno zahtevne projekte spremenimo v lahkotne. Da ljudem s svojim profesionalnim delom, omogočimo boljše življenja.

Vedno ponudimo tudi nekaj dodatnega. Še nekaj več. 

Strokovno znanje, koristne ter aktualne nasvete, vezane na nepremičninski trg, vam z veseljem brezplačno predajamo tudi na tedenskih “Nepremičninskih kavicah”. 

V prvi vrsti prisegamo na pristen odnos, ki temelji na delu s srcem, saj to z intuicijo in strastjo privede do največjih rezultatov. Za vse sodelujoče. 

Odgovornost in poštenost sta vrednoti, ki nam ju je uspelo trdno zasidrati v timu, ki vztrajno, stabilno in uspešno raste. 

Danes v nepremičninski agenciji GALEA za naše zadovoljne stranke skrbimo, Mojca, Primož, Karmen R., Karmen V. in Jožica. 

Ja, v naši pisarni vas prijazno pozdravita kar dve Karmen. To pa zna biti včasih prav
zabavno. Predvsem v telefonskih pogovorih, kadar nihče ne ve, s katero Karmen
se je kaj pogovarjal, ampak to vedno z nasmehom rešimo. 

Lokacijsko nismo omejeni in vezani, tako ne pri ogledih, kot tudi ne pri oglaševanju.
Delujemo po celotni Sloveniji, kot tudi na Hrvaškem, nepremičnine oglašujemo po
celotni Evropi. 

Nekaj zanimivih dejstev o Galea sodelavcih, ki jih morda še ne poznate: 

Mojca: ima 12 tetovaž, izdala je svojo avtobiografijo Pinki Pingvinka. 

Primož: je bivši strasten motorist, ki si obljublja, da ko bo imel več časa, se bo pa spet podal po poteh

Karmen R.: je navdušena slaščičarka in njena želja je nekoč imeti svojo slaščičarno. 

Karmen V.: Navdušena plesalka, ki obožuje latino ritme in v prostem času rada pleše. 2x je skočila bungee jumping.

Neli: že od malih nog pleše, ne mara se voziti s kolesom in štiri leta se je učila latinščino, ki jo je imela tudi na maturi.  

Jožica: Zelo rada ima  živali in ima tudi svojo Psarno Golden Wally. Večkrat pomaga svoj “dom” poiskati zavrženim in izgubljenim živalim.

To smo mi. Na kratko. Če se želite povezati z nami, vas vabimo k sodelovanju.

Direktorica in nepremičninska posrednica
Nepremičninski posrednik
Nepremičninski informator
Nepremičninska posrednica
Fotograf in snemalec
Spletni skrbnik družbenih omrežij in vsebinski ustvarjalec

Predstavitev GALEA nepremičnine

Klikni in prenesi predstavitveno brošuro podjetja GALEA nepremičnine in ekipe posrednikov.

Z nepremičninsko agentko Mojco Žižek je bilo sodelovanje odlično, predvsem pa profesionalno. Vse je uredila, zato sam nisem imel nobenih skrbi. Z veseljem priporočam njene storitve vsem, ki jih potrebujete.
od Andrej Okreša
Z Mojco kot nepremičninsko agentko sem bila izjemno zadovoljna. Je hitra zanesljiva in naredi še veliko več kot je potrebno in to s svojim znanjem, šarmom in prijaznostjo. Tako kot imamo svoje odvetnike, zdravnike, frizerke tako imam jaz svojo nepremičninsko agentko. Pripročam jo tudi vam!
od Bojana Krepek
Prijaznost, dober nasvet, inovativen pristop
od Brigita Motaln
Priporočam !
od Matjaž Živec
Nakup/prodaja nepremičnine je sila pomembna stvar in, če ste kot jaz.. če želite korektno, sposobno in zaupanja vredno zastopnico, ne iščite več, ker ste jo našli.. moje stanovanje je prodala v manj kot 3 mesecih, prilagodila se je mojemu urniku, za vse je poskrbela. Njo żelite.
od Natalija Bratkovič
Z Mojco sodelujeva že kar nekaj let. Njen odnos do strank je profesionalen, korekten in topel. Zna prisluhniti potrebam in svetovati, ko je to potrebno. Predlaga tudi spremembe in stranki pomaga, pri nakupu ali prodaji od začetka do zaključka posla. Priporočam jo vsem potencialnim kupcem, prodajalcem in tudi samo tistim, ki iščejo informacijo ali nasvet.
od Nataša Žirovnik
Z Mojco sva se spoznala pred sedmimi leti, ko sem jaz organiziral dobrodelne avkcije, Mojca pa je vedno bila najboljši kupec. Ne samo kot donatorka ima izredni čut za sočloveka, pa naj gre za osebno ali poslovno zadevo. Ko dobiš v človeka zaupanje in obratno, potem stvari stečejo po najboljši poti. Več prijateljev sem napotil k njej in vsi so mi bili hvaležni. Beseda nepremičnine – najprej mi pade na misel Mojca.
od Rajko Ferk
Ko sem vstopal na trg kot kupec sem imel resne težave s ponudniki zato sem se odločil, da grem na varno stran in pristopim kakšni agenciji. Ker sem človek načel verjamem, da mora vsak svoje delo opraviti z odliko. Nakup je trajal dobro leto dni preden se je vse ''poklopilo', večina agentov ni imela urejenih niti osnovnih stvari kot so gradbena dovoljenja, itd.. Nato sem se spomnil na Mojco in poiskal kontakt, zadeve so se začele odvijati v pravo smer, Mojca je predan prodajalec, ne samo prodajalec predvsem človek, šla je čez svoje pristojnosti in ponudila DOM. Našla je dom in me povezala z še eno prijetno osebo. Skupaj smo prepričali prodajalca in razpihali prah, ki ga je želela ''neimenovana'' agencija pobrisati pod preprogo. MOJCA samo HVALA lahko rečem. Z Mojco ne dobite agenta ampak človeka, ki želi pomagati človeku do doma.
od Simon Vrbnjak
Mojca je res top v svojem poslu. Znancem in prijateljem priporočim prav njo in vsi so resnično zadovoljni. Obvlada svoj posel, ve kaj in kje iskati in komu kaj ponuditi. PRIPOROČAM!
od Tanja Kranvogel
Čista desetka
od Simona Špešič

Compare listings

Primerjaj