Na obisku z Mojco – Carmen Osovnikar

Nekategorizirano

Na obisku pri Carmen Osovnikar 

Se spomnite prve sezone resničnostnega šova Sanjski moški? Za srce sanjskega moškega se je takrat potegovala tudi simpatična mariborska podjetnica Carmen Osovnikar. Carmen je ženska z visoko zastavljenimi cilji in ima jasno sliko, kaj si v življenju želi. Zase pravi, da rada nakupuje in potuje, doma pa ima tudi več kot 250 parov visokih petk.

S Carmen smo opravili prijeten intervju, v katerem nam je zaupala veliko novega o sebi in svojem domu. V nadaljevanju si lahko preberete nekaj najbolj zanimivih odgovorov tega iskrenega pogovora.

Prosila bi te, da nam zaupaš nekaj besed o sebi.

Sem podjetnica, delam marsikaj. Šovi, v katerih sem nastopila, so mi dali še več priložnosti pri moji samostojni karieri. Nisem človek, ki bi se osredotočil le na eno stvar, zato rada delam več stvari hkrati, saj ne maram monotonosti v svojem življenju. Moja velika strast so potovanja, saj rada spoznavam nove ljudi, njihovo kulturo in hrano. Zelo rada tudi nakupujem, kar dokazuje tudi moja zbirka več kot 250 visokih petk.

Kaj te v življenju še navdušuje?

Moj pes Gucci. Živali so moja velika strast, ki je prisotna že od kar pomnim. Doma smo vedno imeli pse in mucke. Brez tega si svojega doma sploh ne predstavljam.  Če bi imela več časa, bi imela res veliko živali.

Danes si nas povabila na svoj dom, ki se nahaja na obrobju Maribora. Kaj ti je pri neprimičnini najbolj pomembno?

Najbolj pomembna mi je lokacija in tišina, mir, ki ga imam tukaj. Tu sem doma  že od majhnega in te miline ne bi zamenjala za življenje v centru Maribora. Všeč pa mi je bližina do centra, do katerega imam le okoli 7 minut z avtom.

Kaj tvoj dom dela poseben?

Moj vrt je res nekaj posebnega. Vsi ko pridejo na obisk so navdušeni, saj izgleda kot kakšen mali park. Včasih ko imam slab dan, se sprehodim skozi in sem boljše volje. Res ga obožujem.

Imaš pravo malo oazo, veliko zemljišče, posejano z drevesi, hiško za goste. Prirejaš tudi zabave?

Pred kratkim smo jo priredili. Ste jo ravno zamudili. Letos se že bliža konec sezone, tako da lahko nadoknadimo naslednje leto. Bi jih seveda priredila veliko več, vendar se časovno res težko uskladimo s prijatelji, saj imamo vsi veliko obveznosti. Res se je težko organizirat in se dobit, zato sem zelo vesela takrat, ko se lahko. Gostje tudi prespijo v hiški, ki jim je namenjena. Na mojem bazenu smo imeli tudi dogodek za Vražje dame, katere so bile zelo presenečene, da je tako lepo posestvo lahko tudi v Mariboru in ne le v Ljubljani.

Ali preživiš veliko časa v svojem bazenu?

Kar nekaj časa, ja. So obdobja, ko res nimam časa, saj veliko potujem, ampak se trudim, da ga čim bolj izkoristim. Ljudje mi vedno rečejo, da bi bili vsak dan v bazenu, če bi ga imeli. Ampak vsi vemo, da kar imaš doma, ne znaš tako cenit in nam je samoumevno.

Imaš kar veliko okolico, zanima me, kdo vse skrbi za vzdrževanje in urejanje?

Za rože skrbi moja mama, saj jih obožuje. Drevesa pa ureja podjetje, ki jih na začetku in po koncu sezone porežejo, saj tako velike okolice ne moreš urejati sam.

Kateri je tvoj najljubši del hiše? Kje se najboljše počutiš in najbolj sprostiš?

Največ časa preživim v dnevni sobi. Zelo rada sem sama, potrebujem čas zase. Rada pa sem tudi v svoji ženski sobici, kjer snemam reklame in promocije. Nisem pričakovala takšnega odziva na svoji influencerski poti. Očitno nekaj delam prav in sem ljudem všeč. Minilo je že več kot dve leti od prvega šova, podjetja pa me vedno znova presenetijo z željo po sodelovanju z mano. Sem zelo srečna, da ljudje čutijo mojo pristnost in iskrenost.

Bi rada še kaj izpostavila glede svojega doma?

Skrivnost je kdo mi je poslal medvedke z rožicami. Najprej sem dobila enega, potem še drugega. Še vedno ne vem kdo mi jih je poslal, upam da se bo pošiljatelj mogoče kdaj javil. Upam tudi, da se me ne boji, saj sem čisto preprosta ženska. Včasih sem bolj stroga, ampak dan danes to moraš biti, če želiš biti uspešen, še posebej če si ženska.

Kje skrivaš vse svoje petke?

Petke so vsepovsod. V omari, ki je grajena le zanje, v avtu, v pisarni, na podstrešju. Imam tudi nekaj posebnih petk, ki so mi res pri srcu in jih nikoli ne bom dala stran. Te petke so predvsem spomini na potovanja.

Opazila sem posebno sliko v tvoji dnevni sobi. Mi lahko poveš nekaj več?

Na tej sliki sem jaz, ko sem bila še dolgolaska. Dobila sem jo za svoj rojstni dan, kot darilo od svoje prijateljice in njenega fanta, katero sta narisala sama. Na njej je tudi moj takratni zaščitni znak – roza šminka.

Imaš kakšno posebno sporočilo za vse, ki te spremljajo, obožujejo?

Želim si, da bi me spremljali še naprej, vedno vedo, da bom pristna, direktna, iskrena. Res sem hvaležna za svoje sledilce, saj brez njih ne bi bila to kar sem. Včasih dobim tudi povratne informacije od svojih sledilcev, da sem ena redkih, ki stopi tudi v kontakt in tudi kaj svetujem. To delo delam iz srca. Bodite to kar ste, imejte se radi in bodite vedno iskreni in direktni.

Celoten intervju si lahko ogledate na našem Youtube profilu. S klikom na spodnjo povezavo vas bomo popeljali po elegantnem domu in čudovitem parku, ki ga nam je razkazala Carmen. Poglejte, v kakšnem bazenu se v vročih poletnih dneh lahko ohladi simpatična mariborčanka.

Nazaj

Iskanje nepremičnin